Zenit nieuwsbrief Bekijk webversie
Maak een afspraak
Vraag informatie aan
Contracteer mij
Ongeschreven regels: krachtbronnen of saboteurs?

In organisaties erkennen de meesten het bestaan van ongeschreven regels, maar de impact ervan wordt zwaar onderschat... Ongeschreven regels zijn ofwel een positieve krachtbron, ofwel onzichtbare saboteurs die leiden tot productiviteitsverlies en een ongezonde cultuur met demotivatie, stress en burn-outs.

Werken aan het in kaart brengen en neutraliseren van ongewenste ongeschreven regels loont.

Enkele concrete resultaten:

  • De productiviteit van de productieafdeling van een multinationale onderneming steeg met 7% en de foutenmarge daalde met 9%.
  • De klantentevredenheidsscores van een overheidsorganisatie steeg van 78% naar 84%.
  • De doorlooptijd van een klantendossier in een familiebedrijf werd verkort met 24%.
Ongeziene Resultaten
Prestatieveranderingen onder de radar
Lannoo 2014 

U wenst buitengewone en duurzame resultaten? Heb het lef om de begane paden te verlaten en laat je verrassen door wat je ontdekt. 

Richt uw aandacht niet uitsluitend op de klassieke kengetallen en aanpak, maar “kijk” ook naar de verborgen processen. Dit nieuwe boek van Marcel Van der Avert illustreert hoe het neutraliseren van ongeschreven regels, limiterende waarden en beperkende overtuigingen als resultaatversnellers werken. Ook een alternatieve methode van samenwerken tussen leidinggevenden en medewerkers leidt tot ongeziene, positieve effecten.

Lees meer...
Trailer

Bekijk de trailer van de launch van het boek op de Antwerp Management School met als gastsprekers Prof. Dr. Paul Matthyssens & Carlo Henriksen, 25 jaar CEO van Bank van Breda & C°.

Trends Magazine 

Lees het interview met Marcel Van der Avert en de bespreking van het boek in Trends Magazine.

Volg Marcel Van der Avert op Twitter.